top of page

SPØRGSVAR

LAVER
I HJEMMESIDER?

JA!
Selvfølgelig.
Både store og små
- fra bare 4.000 kr.


KLIK OG LÆS!

Typiske spørgsmål, du kan have brug for at stille:

 • KAN I HJÆLPE MIG?
  Det er ikke umuligt. Vi kan ikke alt - men vi kan mange forskellige ting, når det handler om grafisk design og produktion. Vi vil foreslå dig at kontakte os på 4940 2931. Så finder vi ud af, om vi kan finde ud af at hjælpe dig også.
 • VED I, HVAD I HAR MED AT GØRE?"
  Ja! Vi har både uddannelser og erfaring med os. Tilsammen har vi løst grafiske opgaver for små og store kunder gennem mange år. Og vi arbejder både med traditionelle, trykte medier og digitale, webbaserede kanaler. Du kan være helt rolig; vi ved, hvad vi har med at gøre :-)
 • HAR I UDRETTET NOGET STORT?
  Ja, for den enkelte kunde, har hvert eneste produkt, vi har leveret, haft betydning. Fordi vi går op i at opfylde jeres behov - ikke vores! Vi har gennem årene fået både kendte og ukendte kunder på vores kreative samvittighed, bl.a.: Arbejdsmarkedsstyrelsen (kampagner for EURES i ind- og udland, website, tryksager) Gisselfeld Kloster (website, tryksager, heraldik (rentegning af våbenskjold)) Korsør Havn (logo, tryksager, website) Slagelse Kommune (tryksager) Korsør Kommune (logo, tryksager, kampagner) Labofa Munch (tryksager, kataloger, website) Skælskør Bank (logo - det 'gamle' grønne, tryksager) Frihedens Butikscenter (centermagasiner) J. Poulsen Shipping (tryksager, website) SlagelseLeksikon (website) Boligavisen (månedligt husstandsomdelt medie med lokale boligannoncer) Oswald Academy (logo, tryksager, website) Danmarks Biavlerforening (kampagne, emballage, tryksager) Slagelse Bibliotek (slogan, website, tryksager) ... og rigtig mange andre lokale og absolut ikke lokale kunder!
 • KAN I LEVE AF DET?
  Måske. Det har vi gjort før. Men det er ikke meningen med GRAFIKUMDIK. Det er en virksomhed, vi driver, fordi vi hygger os med at løse kreative opgaver for jer - når vi ikke lige bruger tiden på vores andet arbejde.
 • ER I DYRE?
  Det ved vi ikke! For vi gider ikke sammenligne vores priser med andre. Vi tager mellem 500 og 750 kr. per time, ekskl. moms, afhængig af opgaven. Og vi ved, at vores design er det værd. I de fleste tilfælde kan du få et fast, samlet tilbud for hele din opgave - altså en totalpris, inklusiv eventuelle underleverancer som tryksager, nethotel etc.
 • ER I HURTIGE?
  Det kommer an på opgaven. Hvis du siger, det haster, løber vi så stærkt helbredet kan holde til. MEN... vores faste arbejde har altid første prioritet. Derfor kan du muligvis nok finde nogen, der sidder på spring til at smide alt for dig - vores pris er til gengæld nok lidt lavere, af samme grund!
bottom of page